امتیاز : 2.6
تعداد رای : 45
قبل از هر چیزی لازم بذکر است ایلیا حساب هیچگونه فعالیتی در خصوص انجام خرید و فروش فاکتور رسمی ندارد و هدف از تولید این محتوا صرفا جهت بالا بردن اطلاعات مخاطب می باشد.
پس از تصویب قانون موقت مالیات بر ارزش افزوده در سال 1387 (قانون دائمی سال 1398) ، پدیده خرید فروش فاکتور هم در میان شرکتها و اشخاص رفته رفته باب شد و هرچه درصد مالیات بر ارزش افزوده افزایش پیدا کرد ( از 1.5 درصد به 9 درصد طی 8 سال ) موضوع فاکتور رسمی نیز مهم گشت و پول های زیادی نیز جابجا گردید و همواره در حال گردش می باشد، از این رو خواستیم در این مطلب صفر تا صد موضوع پیچیده خرید فاکتور رسمی و فروش فاکتور رسمی را برایتان بصورت جداگانه تشریح نماییم با ما همراه باشید.
بطور کلی به صورتحسابی که کلیه اشخاص اطلاعات خود و مشتری ( نام شرکت ، شناسه ملی ، آدرس و کد پستی ف شماره تلفن ) در صورت حساب و در سامانه گزارشات فصلی ثبت نمایند فاکتور رسمی میگویند، که سازمان امور مالیاتی نمونه فاکتوری در این خصوص ارائه گردیده است که برای دانلود با وارد شدن به پنل کاربری خود در سایت میتوانید آن را دانلود نمایید.
بعد از تصویب قانون مالیات بر ارزش افزوده کلیه اشخاص حقوقی و بعضی اشخاص حقیقی در هشت مرحله ( تا به امروز) مشمول ارزش افزوده گردیده اند، که از این رو با توجه به عدم ثبات در اقتصاد و موضوع خرید و فروش غیر رسمی در بازار و واردات کالاهای قاچاق بسیاری از اجناس منابع رسمی ندارند و شرکت ها و کسبه بصورت غیر رسمی این اجناس را مجبور به تهیه می باشنداز این رو با توجه به اینکه در فروش الزام به ارائه فاکتور رسمی هستند پدیده خرید فاکتور رسمی ایجاد میگردد و از شرکت هایی که قرینه خود مشکل دارند (یعنی فروش غیر رسمی و خرید رسمی) تبادل اعتبار ارزش افزوده و و درخواست خرید فاکتور رسمی صوری می نمایند. و معمولا بین 2 تا 3.5 درصد کارمزد پرداخت می نمایند.
همانطور که در بالا ذکر شد اشخاصی نیز وجود دارند که بنا به دلایلی کالاهای خود را از مبانی رسمی بدست می آورند ( ماننده وارد کنندگان ، خریداران شرکت های دولتی و ..) از این رو کالا ها را به اشخاصی بفروش میرسانند که نیاز و تمایلی به دریافت صورت حساب رسمی ندارند ( مانند کسبه ، اشخاص حقیقی ماده 100 و ...) به همین علت در سیستم مالیاتی فاکتور رسمی مازاد و یا همان موجودی انبار غیر واقعی ایجاد میشود ( جنس در واقعیت وجود ندارد ولی در اظهارنامه مالیاتی سرفصل موجودی انبار مانده دارد) از این رو این اشخاص برای جلوگیری از جرائم مالیاتی مجبور به ارائه فاکتور مازاد به شرکت های قرینه خود دارند که درواقع پدیده فروش فاکتور رسمی ایجاد میگردد.
با توجه به اطلاعات بالا متوجه علت خرید و فروش فاکتور رسمی شدیم ، حالا در این بین معامله فاکتور خرید و فروش فاکتور که برای هر دو طرف شرایط فرار مالیاتی ایجاد می نماید برای دلالان این معامله کارمزدی ایجاد میگردد که اغلب بین 2 تا 3.5 درصد می باشد. که بعضا در معاملات کلان درامد زیادی برای این افراد دارد.
در میان بازار داغ خرید و فروش فاکتور رسمی ریسک های اجتناب ناپذیری وجود دارد که در زیر به آن اشاره نمودیم.
پس از معامله فاکتور رسمی سود هایی نیز نصیب اشخاص و شرکت ها میگردد که در زیر به ان اشاره مینماییم
شرکت ایلیا حساب هیچگونه نظر مثبت و منفی در خصوص خرید و فروش فاکتور رسمی ارائه نمی نماید و هدف از تولید این مطلب صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد.